Werken met Willem

Omdat niet iedereen alles kan én om het voor klanten betaalbaar te houden werk ik nauw samen met boekhouders en administratiekantoren. Zo heb ik de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd van gelijkgestemde professionals. Sommige van hen staan me als boekhouder terzijde bij omvangrijke opdrachten waarbij ik het fiscale deel doe; anderen kunnen me zo nodig vervangen. Twee van hen stel ik graag even voor:

Joke Boidin, boekhouder

Op haar LinkedIn-pagina staat groot: geef die stapel maar aan mij! Dat is ook precies wat zo fijn is aan de samenwerking met Joke. Ze maakt boekhouden overzichtelijk: van het verwerken van bonnen tot het afronden van de administratie.

Ze verliet de middelbare school met een hbs-b-diploma (tegenwoordig vwo) en volgde daarna de Mikojel-opleiding. Daarin heeft ze haar creativiteit en haar coachingsvaardigheden ontwikkeld.

Het werken met cijfers kwam steeds vaker op haar pad. Ze volgde diverse basisopleidingen tot boekhouder; ze werkte als boekhouder voor mkb-bedrijven (trainingsbureau, telecombedrijf, administratiekantoor, supermarkt, cultuursector) en als organizer voor particulieren. Daarnaast was zij als vrijwilliger boekhouder voor verenigingen zoals Emmaus De Bilt. Zij werkt als zelfstandige voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Carola van der Sluis-van Rooijen, assistent-accountant

Op haar cv zet Carola het liefst: ik ben Carola. Getrouwd, twee pubers en vier kippen. Kort en krachtig verwoordt zij zo een belangrijk deel van haar privéleven. Zo trefzeker is ze ook als assistent-accountant: degelijk, duidelijk en concreet. Klinkt kortaf maar dat is ze absoluut niet. Carola houdt ook van gezellige babbel.

Op de Hotelschool in Amsterdam leerde ze onder meer hoe je begrotingen opstelt en de boekhouding bijhoudt. Dat beviel zo dat ze daarna haar praktijkdiploma boekhouden haalde. Daarna volgde ze twee jaar de opleiding moderne bedrijfsadministratie. Als extra aanvulling volgde zij de opleiding schuldhulpverlening. Zij werkte als budgetcoach en houder van interne boeken bij een administratiekantoor.

In haar vrije tijd is zij voorzitter van Stichting Jeugd- en jongerenvakanties Don Bosco. En ze kookt graag…​​​

Ben je een enthousiaste boekhouder met een ondernemersgeest? Vind je het een uitdaging om samen te werken en kennis te delen, maar niet in dienstverband? Wil je je wél aansluiten bij een klein netwerk van gelijkgestemde financiële en fiscale professionals? Ik hoor het graag.