Wij

Praktisch

"Wat kost me dat?" Goeie vraag, maar lastig via deze website te beantwoorden. Ben je zzp'er en wil je zelf je bonnen invoeren en je administratie goed bijhouden? Dan is de Administratietool hieronder zeer geschikt en blijven de kosten beperkt. Heb je een klein of middelgroot bedrijf met medewerkers? Dan zoeken we samen een passend (boekhoud)programma.

Zo blijft het echt jouw administratie die je op jouw manier kan hanteren. Kom langs en dan kijken we wat je nodig hebt, wat ik je kan bieden en hoe we dat op elkaar kunnen afstemmen.

De Administratietool: gemak en overzicht

Houd je administratie bij in onze Administratietool. Dat geeft je steeds een actueel beeld van je bedrijfscijfers. Voor deze tool betaal je geen maandelijkse kosten. Het is een service van ons. Jij houdt bij, wij doen jaarlijks (of vaker) de controle en kijken onder andere naar fiscale voordelen. Je hebt drie documenten nodig om de tool te gebruiken:

1. Download hier de Administratietool 2020. (Gebruik je deze tool al? Download dan de nieuwste versie)

2. Gebruik daar de handleiding bij: Handleiding Administratietool 2020

3. Er is ook een handleiding om al je bankafschriften te uploaden in de Administratietool

Algemene voorwaarden

Ik hanteer de algemene voorwaarden voor opdrachten die zijn verleend aan een belastingadviseur die is ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs. Ben je niet zo'n lezer? Geen probleem. We nemen ze door bij ons eerste gesprek want het is eigenlijk ook best simpel. Zorgvuldig met gegevens omgaan, afspraken nakomen en geen geheimzinnige kleine lettertjes.

Je gegevens zijn veilig

Ik ga zorgvuldig om met al je gegevens, op basis van dit privacy statement.

Wat anderen over ons zeggen

'Snel contact, adequaat en deskundig antwoord, secuur werk. Bij lastige vraagstukken raak ik nooit in paniek: ik kan het immers altijd aan Willem vragen, en dan weet ik zeker dat het goed komt.' - Annemargreet Dwarshuis, zakelijk directeur Omdenken

'Mijn jaarlijkse "jaarcijfergesprek" met Willem is nooit zakelijk of saai, maar altijd persoonlijk en inspirerend. Als eenpitter met cijfers zonder heel veel nullen en zonder voor hem uitdagende boekhoudvraagstukken voel ik mij toch altijd serieus genomen.' - Barbara Slagman, tekstschrijver & redacteur